10 t/m 13 jaar buiten Kinderfeest

Binnen deze categorie vindt u thema's voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar. Deze themakisten zijn gemaakt om alle activiteiten buiten te doen.

Huren van de themakist....

Als u ervoor kiest om een themakist te huren voor u dochter of zoon haar/zijn feestje dan gaat het als volgt. U besteld bij mij een themakist naar wens. Alles wat u nodig heeft zit in deze kist. Er zitten spullen in de kist die mee terug moeten maar er zitten ook spullen in die u mag houden. Alles wat terug moet of u mag houden staat op een lijstje en deze zit in de kist. U kunt de kist bij mij ophalen of u kunt ervoor kiezen om de kist te verzenden via de post.

De kosten van het huren van een themakist kost  €49,50. Er zit ook een borg bij en deze bedraagt €50,00. U krijgt de borg terug als de kist terug komt zoals hij hoort terug te komen. De kist huurt u voor 4 dagen. U heeft dan twee dagen voor het ontvangen, een dag voor het kinderfeestje en een dag voor het terug sturen.

De kist is gebaseerd op 8 kinderen. Als u meerdere kinderen heeft dan kunt u dit aangeven. En zijn de kosten dan per kind €4,50 extra.

Kinderfeest categorieën