Verhuur Sumopakken Gelderland

Sumo worstelen huren

Voor het huren van sumoworstel pakken met de sumo matten kunt u nu verhuur terecht. Sumo worstelen is lachen op elk feestje waar een beetje ruimte aanwezig is.

Sumo Worstelen

Sumo Worstelen

Sumo worstelen bestaat uit een 2 sumoworstel pakken en de ronde sumo-matten. Sumo worstelen is een tikkeltje show, slechts een beetje kracht meer veel behendigheid. sumoworstelen kan als leuke competitie een avond vullen.


sumo worstelen speluitleg:
De eerste overwinning is om het pak aan te trekken. De sumopakken maken je veel logger en je moet beter nadenken over iedere stap die je zet. Het begint met een nette buiging en de wedstrijd kan beginnen. De sumo-worstelaars draaien eerst om elkaar heen en kijken waar de tegenpartij steken laat vallen. Aanvallen of verdedigen, opzijstappen of in de tegenaanval. Met een sumopak aan is het gemakkelijk om de tegenstander uit balans te brengen. Wie wordt meester in het sumoworstelen en meester van de mat?

Het huren van het sumoworstelen:
Voor €135.00 euro is het sumoworstelen te huur. Eventueel een dag eerder ophalen / dag later retour brengen van de de sumoworstel-set is in overleg mogelijk.
De borg voor het sumoworstelen bedraagt 50 euro.

Type sumoworstelen:
Leeftijd categorie:vanaf 9 jaar en ouder
Geschikt voor: verjaardagspartijtjes en kinderfeestjes, tuinfeest, jubileum en groeps evenementen
maten sumo worstelen: 6 meter in het rond
vervoersmaten van de sumoworstel pakken en matten (ongeveer): 1.20 x 1.20 x 1.20
Voor het vervoeren van het sumoworstelen heeft u de ruimte van een stationwagen nodig.

 

Verhuur categorieën